Healingsrejser til John of God i Brasilien

AFLYST: REJSER TIL JOHN OF GOD I BRASILIEN

17. DECEMBER 2018:  OBS OBS:  JEG ARRANGERER IKKE FLERE REJSER TIL STEDET  HVERKEN MED ELLER UDEN JOHN OF GOD PÅ GRUND AF DE CHOKERENDE OPLYSNINGER DER ER KOMMET FREM OM SEXUELT MISBRUG AF DATTER OG MANGE KLIENTER M.M. – 
DET ER SVÆRT AT TRO PÅ OG MÅSKE ER DET HELE ISCENESAT AF MODTANDERE SOM TIDLIGERE HAR SØGT AT STOPPE HAM.
KOPIER NEDENSTÅENDE LINK IND I DIN BROWSER OG LÆS:

https://l.messenger.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.google.dk%2Famp%2Fs%2Fwww.telegraph.co.uk%2Fnews%2F2018%2F12%2F16%2Fbrazilian-faith-healer-accused-sexually-assaulting-300-women%2Famp%2F&h=AT0NEoGr0Eo-7hr8_Eyc4rEdB9sJiG7oV15rqHofRdFz4uPNx6rtprCIciwFqNIB65g47_3fl8IkR0fVLgcM5Z4F9-r41aFz0YYeOIaMZ3HPI4_70BfHdhui5NK6ML6-sYXQhg

ELLER BLOT GOOGLE  PÅ  JOHN OF GOD

STOF TIL ALVORLIG EFTERTANKE. AT TÆNKE SIG AT MANGE MILLIONER MENNESKER ALLIGEVEL HAR FØLT SIG/ER BLEVET MERE ELLER MINDRE HJULPET I OVER 50 ÅR – INCL. FORSKERE – OG DOKUMENTERET I  BØGER, FILM, OPRAH WINFREY!
LYTTER VI NOK TIL VORES INTUITION/SKEPSIS – KAN VI STOLE PÅ DEN – NÅR TROEN VÆKKES OG (TILSYNELADENDE?) DATA PRÆSENTERES?
Mennesker har et valg mellem at gøre det gode og det onde – når vi kun ser det gode er det svært at forstå når det onde dukker op – livet handler om at lære at neutralisere det ondes magt selvom potentialet bliver ved med at være der – at det onde viser sit ansigt betyder ikke at det gode ikke var virkeligt – men fremadrettet er tilliden desværre væk. Vi skal lære at rumme de mørke sider så de ikke løber af med os – og undgå at tænke sort/Hvidt – beskytte de svage, undgå skade – forstå at folk der har høj energi også har en svær kamp med ikke lade den vække/aktivere det onde.
Vi må blive ved med at takke for det gode vi har fået.
Og vi må bede ikke bare for ofrene men også for bødlen/krænkeren.
Og så må vi lige huske at der ikke er faldet nogen dom endnu. Men selv om det usandsynlige skulle ske at han bliver frikendt – vil mistanken hænge ved.
Det, der var godt, var godt – vi må skille avnerne fra kornet. Men det kan være svært, når der er tale om misbrug af tro og tillid, for det  er så destruktivt og ofte kriminelt. Hvem er offer, vidne, bøddel, frelser? Og hvad med karmaloven? Er vi ofre har vi selv været bødler. Lider vi under at være vidne, kan det være smerten over, hvad vi selv eller andre har gjort mod andre eller os selv. Jeg er dig og du er mig – når andre gør noget, er det mig der gør det. Og løsningen? Erkendelsen! – at tilgive sig selv og andre – og vælge det gode. Giv hvad du selv ønsker at få.

JEG LADER NEDENSTÅENDE STÅ INDTIL VIDERE:

BEMÆRK VENLIGST AT NEDENSTÅENDE TEKST ER SKREVET I FORBINDELSE MED SIDSTE 2-UGERS REJSE I JANUAR 2018 – JEG LADER DEN STÅ TIL ORIENTERING OM HVORDAN JEG PLEJER AT GØRE DET.
JEG BEKLAGER AT JEG FØRST NU (1/11-18) FÅR OPDATERET  DENNE SIDE – FLERE HAR KONTAKTET MIG MHP NÆSTE REJSE HVOR JEG HAR NÆVNT JANUAR 19 – DETTE KAN JEG DESVÆRRE IKKE NÅ PÅ GRUND AF EXTRAORDINÆRE OMSTÆNDIGHEDER – TIDLIGST APRIL 2019 – MEN DET ER  IKKE SIKKERT.  HVIS JEG ARRANGERER FLERE REJSER VIL FOLK PÅ MIN MAILLISTE FÅ AUTOMATISK BESKED CA 1/2 ÅR FØR  – LIGESOM DET VIL FREMGÅ AF DENNE SIDE.
KONCEPTET VIL I SÅ FALD BLIVE LIDT ANDERLEDES  DA JEG IKKE LÆNGERE PÅ FORHÅND KAN GARANTERE EN FAST FLYPRIS – SÅ DENNE DEL VIL MAN SELV SKULLE KØBE – RESTEN AF BELØBET BETALES FORTSAT TIL MIG FOR UDGIFTER I BRASILIEN OG ET MINDRE HONORAR TIL MIG SÅ JEG SELV FÅR DÆKKET MINE UDGIFTER I FORBINDELSE MED REJSEN – IKKE NOGET JEG SKAL TJENE PÅ.
DU ER SELVFØLGELIG VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE MIG HVIS DU HAR SPØRGSMÅL. SE MENUEN “KONTAKT”. 

                  

Rejsen alt incl. koster 17.000. denne gang –  flybilletten er købt – vi er  ni i gruppen som  i princippet nu er lukket for yderligere tilmelding.   Der er dog mulighed  for at springe på hvis man kan finde plads på samme eller lignende fly.  Hvis du ønsker at modtage invitation til næste rejse skal du ind  i menuen og anmode  om nyhedsbrev.

Husk kreditkort og gerne USD til uforudsete udgifter. Erfaringsmæssigt vil deltagerne gerne have diverse behandlinger med Ayurveda, massage, extra krystalbade – i så fald må man have extra Dollars med fx for 1000 kr – og da smykker, sten og krystaller er meget populære og billige må man påregne yderligere – ca halv pris  i forhold til Danmark) – man kan veksle valuta derude – men ikke altid regne med at kunne hæve i ATM – de er ofte tomme.  I en del butikker  i Abadiania kan der betales med kreditkort.                  

NB: Træk den lodrette bjælke til højre helt ned for at læse hele teksten

John of God er et af de største – om ikke det største – medie på kloden i dag – folk kommer fra hele verden – fra alle professioner og religioner. Se  http://www.travellingtothecasa.com/   og  http://www.johnofgod.com/  – her kan du finde alle nødvendige informationer.  Førstnævnte link er især beregnet på folk,  der ønsker at rejse alene – det er den mest udførlige.

En dansk-tekstet film om hans arbejde “Healing” – kan købes hos Fønix musik.  Den er  prisbelønnet, meget smuk og helende at se – dertil  en levende og præcis beskrivelse af  hvordan det foregår.

Der findes også to meget anbefalelsesværdige bøger på dansk om John of God.
Den ene er skrevet af Ernesto Bonilla (Venezuelansk professor) ”John of God”   og  oversat  af Maria Cervera. Kan købes hos mig på informationsmødet for kr  50,-.  Den indeholder bl.a.  beskrivelser af forskningen og referencer hertil.
Den anden  er  udgivet i 2014  på forlaget Compassion – skrevet af den amerikanske prisvindende journalist Cash Peters:  “Tro flytter bjerge” –  og  beskriver hans egne oplevelser og overvejelser under et 12 dage langt ophold på casaen.  Specielt finder jeg afsnittet om  åbenbaringer  meget bevægende – man forstår herefter bedre de processer man kan gå igennem derude.

VIGTIGT:  www.friendsofthecasa.info  – er der øverst en fane: Casa Guide (ny udgave 2016) – her kan du læse/udskrive hele casaguiden med alle de informationer du har brug for.  Jeg anbefaler du læser den grundigt igennem i god tid inden rejsen. NB!  En anden fane her hedder “Home” – her kan du finde nyhedsbreve – læs det sidste nye fra marts 2017 – der er mange gode oplysninger.

Vi bor på poussada Santa Maria – dejlig mad og god enkel standard  tæt på casaen – der er gratis Wi-Fi – bedst at maile via Wi-fi da internettet ofte er overbelastet.  Chek om din mobiltelefon virker i Brasilien og sørg for at have en oversætterfunktion med (App: Google translate) så du kan tale med lokalbefolkningen (portugisisk).  Du skal selv sørge for rejseforsikring – da folk i forvejen er forskelligt dækket ind her – og for  afbestillingsforsikring – den er inkluderet i de fleste rejseforsikringer – chek det lige.

Gaver til dig selv og andre er ikke medregnet i de 17.000,-   Prisen er lav i forhold til andre guidede rejser da det også for mig drejer sig om en personlig proces samtidig med at jeg er til rådighed i muligt omfang på casaen.  Her er der iøvrigt  også lokale guides til rådighed – udover den service der ydes på pousadaen.

Det har for mig og andre været en stor hjerteåbnende oplevelse hver gang jeg har været på casaen. Man kan “nøjes”  med at være  i energien, deltage i bønner, energiarbejde og meditationer – eller bede John om hjælp til et  fysisk, følelsmæssigt eller åndeligt problem/afklaring. Eller kombinere det hele.

Velkommen til en transformerende og skelsættende begivenhed!