Haveterapi & Bofællesskab

VIL BLIVE OPDATERET VED BEHOV.

17. MAJ 2023.     PROJEKTET ER NÆSTEN FÆRDIGUDVIKLET MEN ER  INDTIL VIDERE SAT PÅ PAUSE PGA SALG – FORHÅBENTLIG TIL FOLK DER VIL VIDEREFØRE DET MED MIG SOM FREMTIDIG LEJER FREMFOR EJER.

30/10-2018 HAR JEG SENDT FØLGENDE VIA MIN MAILLISTE:

Kære ven og (tidligere) kursist!     
                                                                                           
Jeg skriver til dig fra min mailliste for at høre, om du kunne have lyst til at være med i et nyt projekt, jeg sammen med venner og kolleger er ved at skabe her i Båring Vig, hvor jeg nu har boet siden 1989 i et flere gange ombygget nedlagt landbrug tæt på dejlig natur med badestrand og skov.
Mine børn er flyttet hjemmefra,  jeg har her i sommer afviklet mine aktiviteter i det offentlige sundhedsvæsen  og ønsker nu at udvide mine holistiske/komplementære  tilbud med haveterapi  kombineret med et praktisk/spirituelt bofællesskab.
 
Jeg har vedhæftet  4 filer:    En kort projektbeskrivelsebeskrivelse,  en dyberegående med skitser,  billeder  og yderligere  en beplantningsoversigt. Udover det beskrevne kommer der en hytte i skoven og 1-2 skurvogne.  Deadlines er flexible – jeg finder det vigtigt, at det udvikler sig  i et organisk flow, og at selve processen er lige så vigtig som målet.
 
Der blivende løbende behov for hjælp til praktisk arbejde, håndværkere,  terapeuter, IT-kyndige,  sekretær, fundraising/investering og folk der ønsker at dele en spirituel hverdag i form af minum daglig fællesmeditation  – evt. som fastboende.  Der kan være tale om både lønnet og frivilligt arbejde i et fællesskab.
 
Fredag d. 9. november kl 11 kommer en konsulent fra hedeselskabet til rådgivning og  lørdag d. 10. november kl 10 Bøgevangsvej 2, 5466 Asperup  afholder jeg et uforpligtende informationsmøde for interesserede efterfuldt af praktisk arbejde  i week-enden for de, der har lyst til at give en hånd med – medbring i så fald madpakke.
Vi satser på at få plantet de første træer/buske  i løbet af november.
 
Tilmeld dig dette møde ved at svare  på denne mail snarest og senest torsdag 8. november og angiv  på hvilken måde du kunne tænke dig at være med – også selvom du er forhindret i at deltage den weekend.  
Jeg glæder mig til at udfolde denne drøm og håber, du vil sprede budskabet og har lyst til medvirke aktivt.
 
Kærlig hilsen
Jørgen Fjord
Bøgevangsvej 2
5466 Asperup

tlf 21406477

WWW.CENTROPA.DK

 

Projektbeskrivelse – Haveterapi – oversigt
Haveprojekt – 27 sider – Jane Sorensen
Beplantning af terapihaven – Susie